Herstel

Goede herstelwerkzaamheden auto gevonden

de-kade-autoschade-logo

de-kade

Voor mijn auto heb ik een hele tijd heel hard moeten sparen. Al mijn zuurverdiende geld zat in de auto, omdat ik de auto van mijn dromen heb gekocht. Helaas heeft mijn auto blikschade opgelopen, omdat een onoplettend bestuurd zomaar het stuur naar rechts gooide en zo tegen mijn auto aanzat. Omdat het niet mijn schuld was baalde ik heel erg. Na heel veel gedoe met de verzekering heb ik de herstelwerkzaamheden auto laten uitvoeren.

Mooi hersteld

De herstelwerkzaamheden auto moesten natuurlijk goed uitgevoerd worden. Omdat ik wilde dat dit goed gebeurde ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Via het internet ben ik terecht gekomen bij De Kade Autoschade. Het bedrijf is gespecialiseerd in autoschade en aan de online reviews te zien was het bedrijf te vertrouwen.

Voordat ik langs ging met mijn auto heb ik een telefonische afspraak gemaakt. Zo wist ik namelijk zeker dat ik terecht kon. Tijdens de afspraak is mijn auto grondig geïnspecteerd, om een indicatie van de schade te maken. Er is een afspraak gemaakt over wanneer ik de auto op kon halen en ik ben weer naar huis vertrokken.

wat-nu-autoschade

Toen ik mijn auto op kwam halen, zag deze er ontzettend goed uit. Gelukkig was alle schade mooi weggewerkt en er was niks meer zichtbaar van het ongeluk. De rest is nog allemaal geregeld met de verzekering, maar ik ben heel erg tevreden met de manier waarop de auto is hersteld.

Ondanks de vervelende schade aan mijn auto is deze heel erg mooi hersteld en daarom ben ik tevreden met het werk van De Kade Autoschade!