Auto

Lever je auto bij auto inkoop Utrecht in

Koop nu mijn auto

Wil je je auto verkopen en direct een bedrag daarvoor ontvangen? Neem dan contact op met auto inkoop Utrecht en taxeer je auto online op de site.  Zo deed ik dat ook een week geleden. Ik wilde namelijk van mijn auto af omdat ik er simpelweg geen meer nodig heb. Dit in verband met mijn nieuwe baan. Mijn nieuwe baan is namelijk in de buurt van mijn huis en daarom prima te bereiken per fiets.

Hoe ik bij auto inkoop Utrecht terecht kwam

 

Eerst wist ik nog geeneens van het bestaan af van het bedrijf. Totdat een collega hierover vertelde. Hij vertelde dat hij zijn auto hier ook had ingeleverd. Ook kreeg hij hier een goed bedrag voor. Ik raakte zeer geïnteresseerd en vroeg de contactgegevens van auto inkoop Utrecht. Diezelfde dag nam ik nog contact op met het bedrijf en ze vroegen me of ik online mijn auto wilde taxeren. Ik ging hier gelijk mee akkoord en dook gelijk het internet op. Op het internet heb ik vervolgens mijn auto getaxeerd en de volgende dag kreeg ik response hier op. Auto inkoop Utrecht wilde 1200 euro voor mijn auto geven. Hiermee was ik meer dan tevreden.

Koop nu mijn auto

Ze kwamen mijn auto ophalen

De volgende dag heb ik met auto inkoop Utrecht contact opgenomen. We hadden het in het telefoongesprek dat ik voerde over de levering van de auto bij het bedrijf. Zo bood auto inkoop Utrecht aan om mijn auto op te komen halen. Dit vond ik een goed idee want zo hoefde ik zelf niet speciaal vervoer te regelen. Diezelfde dag is mijn auto nog opgehaald bij mijn adres. Ik kreeg ook gelijk het bedrag op mijn rekening gestort. Over de gang van zaken ben ik erg tevreden. Snel, handig en fijn.