Leasen

Financial lease en BMW, wat zijn de mogelijkheden?

meganeZakelijke rijders kiezen graag voor de luxe en kracht van BMW. Het is dan ook zeer interessant om Financial Lease af te sluiten voor dit merk auto. Bij het vastleggen van uw Financial Lease zal de aanschafprijs van een BMW naar keuze, exclusief BTW, worden ondergebracht in een overzichtelijk contract waarin de looptijd, rente en een eventuele slottermijn of aanbetaling uitgebreid worden besproken.

 

Een groot voordeel van Financial Lease is dat u zelf bepaalt welk model en merk auto u rijdt. U kunt dus altijd rijden in uw favoriete model BMW en profiteren van de voordelen die Financial Lease biedt. Zo geniet u bijvoorbeeld van een vaste rente en staat de looptijd van uw contract vast. Bovendien is een slottermijn mogelijk, bent u direct economisch eigenaar van de BMW én is de rente fiscaal aftrekbaar. Financial Lease is een ideale oplossing wanneer u graag in een representatieve auto klanten bezoekt.financial-lease-twente

 

Bij Financial Lease Twente helpen u graag verder bij het maken van de juiste keuzes. Hierbij gaat het niet alleen om het tarief, maar ook vooral om het product wat aansluit bij uw persoonlijke en financiële situatie. Kom gerust eens langs om ons aanbod BMW ’s en andere modellen auto’s te bekijken. Wij staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.