Rijschool

Ik had een be rijbewijs nodig!

Rijbewijs

RijbewijsAfgelopen maand hebben mijn vriendin en ik samen een boot gekocht. Beide wilden wij graag in de warme tijden gebruik gaan maken van onze boot. Maar wat bleek nou? Wanneer wij onze boot wilde vervoeren op een aanhanger moest ik in bezit zijn van een be rijbewijs. Maar waar kon ik een be rijbewijs halen voor een schappelijke prijs? Met deze vraag in gedachte ben ik rondgaan kijken op het internet!

Wesseldijk

Verkeersschool Wesseldijk!

Zodoende belandde ik op de website van verkeersschool Wesseldijk. Deze verkeersschool was actief in heel Gelderland en ook had ik de mogelijkheid om het rijbewijs voor een aanhanger binnen in een dag te behalen. Ook werd er een prachtig portfolio met het slagingspercentage weergegeven op de website. Het slagingspercentage was zeer indrukwekkend. Vandaar dat ik de keuze maakte om contact op te gaan nemen met verkeersschool Wesseldijk. Ik had namelijk enkele vragen met betrekking op eventuele kosten!

BE

Duidelijkheid!

Al mijn vragen werd duidelijk beantwoordt en beargumenteerd. Na een goed gesprek gevoerd te hebben wist ik wat de kosten waren om mijn aanhanger rijbewijs binnen een dag te behalen. Deze kosten waren zeer laag vandaar dat ik de keuze maakte om lessen voor het aanhanger rijbewijs te gaan volgen bij verkeersschool Wesseldijk!

In een dag behaald!

Ikzelf heb mijn aanhanger rijbewijs binnen een dag behaald. Verkeersschool Wesseldijk heeft zijn woord gehouden. Na een dag lessen te hebben gevolgd kon ik die zelfde dag een praktijkexamen laten afnemen. Deze heb ik in een keer behaald dankzij de vakkundige en professionele instructeurs!