Scooter

Zonder zorgen lekker rijden

elektrische chopper

Zie je het al voor je, met je vrienden of familie in het weekend een prachtige rit maken met de elektrische chopper. Omdat je geen helm nodig hebt, kun je op de rustige wegen een babbeltje met elkaar maken onderweg. Of je doet je smartphone in de houder en geniet van een leuk achtergrond muziekje, is je telefoon bijna leeg? Geen zorg want met de oplader kun je de smartphone snel weer opladen, op deze manier hoef je nooit zonder telefoon te zitten.

Sportief model

Omdat je kunt kiezen met een elektrische chopper uit twee soorten modellen en veel kleuren, vind je altijd een kleur die je mooi vindt. Ga je voor de Regular Edition, of de luxe Black Edition waarbij je verschillende onderdelen in kleur hebt. De eigenschappen van beide modellen zijn gelijk aan elkaar, het enige verschil zijn de kleuren van de chopper. Beide choppers zijn voorzien van een batterij, waarmee je een afstand af kunt leggen van 70 km. Ruim voldoende om een leuke en mooie rit mee te maken.

elektrische chopper

Altijd milieuvriendelijk

Wanneer je gebruik maakt van een elektrische chopper, weet je zeker dat je milieuvriendelijk bezig bent. Voordeel van de accu is ook, dat je deze op kunt laden thuis in een normaal stopcontact. De accu haal je eenvoudig uit je chopper, om deze mee naar huis te nemen. Verder heeft de chopper verschillende handige features, om ook diefstal tegen te gaan. Een klasse 3 alarm, en een beveiligde box waar de accu zich in bevindt.