Vervoer

T rijbewijs in Limburg

Trekkerrijbewijs

Wil jij je t rijbewijs in Limburg halen? Dan doe je dat natuurlijk bij rekkerijbewijs.nl. Als je je t rijbewijs wil halen moet je al in het bezit zijn van een t rijbewijs theorie certificaat. Je mag al starten hiermee als je 25,5 jaar oud bent. Bij andere rijbewijzen is dit vaak pas vanaf 16 of 16,5. Je bent vanaf 1 juni 2015 verplicht om een t rijbewijs te hebben als je wil rijden op een tractor, land- en bosbouwtrekker of wel een motorvoertuig met beperkte snelheid bestuurd op een openbare weg. Met dit rijbewijs heb je de bevoegdheid om een LBT en MMBS met aanhanger te mogen besturen. De LBT en MMBS zijn verwisselbare uitrustingsstukken niet breder dan 130 cm. Deze verwisselbare uitrustingsstukken worden gebruikt om bijvoorbeeld het gras te maaien, onkruid weg te halen of gladheid tegen te gaan. Als je rijd met een verwisselbare uitrusting kleiner dan 130 cm hoef je hier een rijbewijs voor te hebben. Een t rijbewijs Limburg is dus alleen nodig om de tractor te kunnen besturen. Dus je t rijbewijs Limburg haal je dan natuurlijk bij Trekkerrijbewijs.nl

t rijbewijs Limburg

T rijbewijs Limburg halen bij Trekkerrijbewijs.nl 

Waarom zou je je t rijbewijs Limburg halen bij Trekkerrijbewijs.nl? dat is heel simpel. Ze zijn de grootste opleider in Zuid-Nederland. Die vele 21% btw daar doen ze niet aan. En ze hebben geen wachttijden, je kan dus gelijk beginnen met rijles. Ook kan je eerst een gratis proefles aanvragen voordat je gaat lessen. Dan kan je kijken of het klikt met de instructeur, of je de manier van lessen fijn vindt en of je bij Trekkerrijbewijs je t rijbewijs Limburg wil halen.

Tractor

Meer informatie

Wil je meer informatie over Trekkerijbewijs.nl of over je t rijbewijs in Limburg halen? Dan kan je een kijkje nemen op de website. Hier vind je meer informatie over de rijbewijzen en de rijschool.