Vervoer

Vlotte service bij Taxi Bredanaar

Afgelopen week heb ik een taxirit gehad bij Taxi Breda. Ik moest van Breda naar Huijbergen. De taxi had ik van tevoren opgebeld om op een afgesproken locatie en tijd er te zijn. De taxi was ruim op tijd, dit was erg fijn want ik heb in het verleden wel eens taxi´s meegemaakt die erg laat kwamen. De rit verliep vervolgens prima en erg vlot. We waren er namelijk binnen de gemiddelde tijd die je erover doet om van Breda naar Huijbergen te rijden. Voor het bedrag wat ik heb betaald kreeg ik de juiste kwaliteit geleverd. De taxi van taxi Breda heeft een normale prijs in vergelijking met anderen.

 

Geschikte auto voor een rit

De auto waarin ik werd vervoerd voldoet aan de eisen waaraan een taxi moet voldoen. Ik werd vervoerd in een Mercedes. Het was niet de nieuwste Mercedes maar dat hoefde ook niet omdat een taxichauffeur zich gewoon aan de snelheid moet houden. De auto was volledig schoon en stonk niet naar rook of andere vieze luchtjes.

Aardige Taxichauffeur

De taxi chauffeur van taxi Breda was erg aardig en netjes. Bij binnenkomst in de auto verwelkomde hij mij en vroeg waar ik precies heen moest. Tijdens de rit voerde we af en toe een klein gesprek over alledaagse onderwerpen. Naar mijn beleving was dit wel fijn anders krijg je steeds een stilte. Bij aankomst van de locatie waar ik moest zijn, heb ik afgerekend en zei ik de chauffeur gedag.