Auto

Cars by Lex

Cars by lex is  sinds 1998 gespecialiseerd in verkoop, restauratie, reparatie, onderhoud, schadeherstel en APK-keuring van klassieke auto’s. Het bedrijf gevestigd in Waalwijk heeft voornamelijk ervaring op het gebied van klassieke auto’s zoals de Aston Martin, Jaguar en de Austin Healey. Cars by lex heeft ook een brede collectie van oldtimers van goede kwaliteit tot zijn beschikking. Het Waalwijkse bedrijf staan bekend om de kwaliteit, betrouwbaarheid, veiligheid, budgetteren en het maken van een gedegen plan van aanpak.

Over ons

Cars by Lex is een onderdeel van Lex Classics in Waalwijk en is al meer dan 20 jaar actief in de autobranche. Door onze passie voor sportieve auto’s zijn we opzoek naar een sportieve uitvoering met veel opties en aantrekkelijke kilometerstanden.

onze service

Jaarlijks maken vele klanten afspraken bij onze garage om hun APK te laten keuren of om een onderhoudsbeurt te laten uitvoeren. De garages van Cars by Lex heeft een zeer goed uitgeruste werkplaats tot zijn beschikking met daarin, 7 bruggen, een remmentestbank en 4 gespecialiseerde monteurs. Indien gewenst kan de klant een offerte maken voor de reparatie. Na goedkeuring kan de reparatie worden uitgevoerd. Met het inruilen van uw auto kunnen wij u ook van dienst zijn. Stuur een mail naar ons met daarin een korte omschrijving van uw auto. Het sturen van een aantal foto’s van uw auto kan ons ook helpen bij het maken van een inruilindicatie. Onze specialisten staan voor uw klaar om u te helpen bij het maken van een inruilindicatie.