Auto

Meer weten over schadeherstel? bezoek focwa!

focwa-logo

Afgelopen maand heeft mijn vader een nieuwe auto gehaald. Een nieuwe auto gekocht bij de dealer bij ons in de buurt. Nu heeft natuurlijk mijn vader zijn auto verzekerd en is dat allemaal in orde. Alleen laatst vroeg hij zich af waar hij het beste zijn auto kan onderhouden. Er zijn genoeg garage’s en plekken waar jij je auto kunt onderhouden. Alleen is het een moeilijke keuze om te kiezen waar je dat wilt gaan doen. Mijn vader vroeg mij voor advies omdat ik nog al veel weet van auto’s. Ik heb natuurlijk ook vrienden die werken in een garage. Tot dat ik iets las op het internet over focwaauto-schade

Garage

Vervolgens had ik wat research gedaan op het internet over verschillende bedrijven waar jij je auto kunt onderhouden. Ik ben terechtgekomen bij focwa. Een bedrijf die al jaren lang ervaring heeft. Zij herstellen schade’s van diverse voertuigen o.a.: Auto’s, Motorfiets, Caravans en Bedrijfs- & aanhangwagens. Wat vooral van belang is voor ons is het onderwerp Auto´s.

Zij herstellen normale auto schade, kleine auto schade, ruitschade en bekleden ook je auto. Ook poetsen en restaureren ze je auto. Mijn vader stond gelijk versteld en wilde ter plekken een afspraak maken.

auto-ruitschade

Contact

Na alles te hebben gelezen zijn wij gelijk gaan bellen naar focwa. Ze namen netjes hun telefoon op. Wij hebben een prettig gesprek gehad. Mijn vader heeft een afspraak gemaakt voor volgende week. Hij laat zijn auto nachecken en wilt misschien zijn auto gaan bekleden met leer.