Auto

Professionele verlagingsveren van Eibach

Bent u op zoek naar een veringsset voor uw auto? Het bekend merk Eibach is al jarenlang een van de grootste namen op dit gebied. Voor vrijwel ieder model is er een geschikte vering te vinden, waarmee uw voertuig meteen een strakke uitstraling krijgt en het rijgedrag drastisch verbetert. Niet voor niets is Eibach al jarenlang leverancier aan de Formule 1 en Nascar. De verschillende lijnen veren – de Pro-Kit en de Sportline – verlagen het zwaartepunt van de auto en laten de auto minder veren bij het optrekken en tijdens het rijden en remmen. Daarmee krijgt u als bestuurder meer controle over het weggedrag, en neemt het rijcomfort toe.

 

Een lagere ligging, een sportievere uitstraling

Door een auto uit te rusten met nieuwe veren van Eibach, kan het chassis een stuk lager op de weg komen te liggen. Daardoor verbetert over het algemeen de wegligging van het voertuig – de stabiliteit neemt toe, u zult minder merken van het overhellen in scherpe bochten, en ook het remmen is meer gecontroleerd. Doordat de vering steviger is en beter reageert op veranderingen, krijgt u een meer sportieve rijbeleving. Zeker in combinatie met sportieve schokdempers, die geschikt zijn voor kortere veren, zal de auto opeens veel sportiever aanvoelen. En natuurlijk zal het voertuig er, door de verlaagde wegligging, ook een stuk avontuurlijk uit komen te zien. Vandaar dat het vervangen van de vering een populaire optie is voor autobezitters: met weinig geld kunt u de hele uitstraling van het voertuig verbeteren.

 

Kies voor Eibachverhuuraanbieder-nl

In de Eibach-shop wordt altijd gewerkt aan de allernieuwste technologie op het gebied van auto’s. Voor de meeste modellen kunnen standaard verensets geleverd worden. Die komen in twee smaken: de Pro-Kit, en de Sportline. Beide verlangingssets hebben een zeer hoge performance, en zijn er op gemaakt om de look van uw auto te verbeteren. De ingenieurs van Eibach werken er constant aan om de maximale performance te realiseren, waarbij rijcomfort en veiligheid natuurlijk constant in het oog gehouden worden. Ook de optische verbeteringen maar weten ook dat de optische verbeteringen minstens net zo belangrijk zijn. Daardoor haal je met de producten van Eibach een totaalpakket in huis, dat de bestuurder meer controle geeft bij het optrekken, bochten nemen en remmen, maar ook een sportieve dimensie toevoegt aan het uiterlijk van het voertuig.