Auto

Tip voor een goede vw tuning

Logo-Chiptuning-Ede

Ik heb een aantal dagen geleden een nieuwe auto gekocht. Deze auto wilde ik graag harder op laten trekken en meer pk’s geven. Daarom ging ik ook op het internet op zoek naar vw tuning om een garage bij mij in de buurt te vinden die mijn auto zou kunnen tune. 

chiptuning

Zeer veel garages bij mij in de buurt

Toen ik op het internet op zoek ging naar vw tuning kreeg ik zeer veel zoekresultaten van verschillende garage’s bij mij in de buurt. Nadat ik een tijdje op het internet op zoek was gegaan en een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken sprak mij de website van Chiptuning Ede mij absoluut het meeste aan. De website van dit bedrijf is namelijk erg overzichtelijk en bevat super veel informatie over wat tuning precies is en wat dit doet met jouw auto. Ook is er erg gemakkelijk een overzicht op de website te vinden waarin je de gegevens van jouw auto kan invoeren om een indicatie krijgen van het aantal pk en NM die er door de tuning erbij zullen komen. De resultaten spraken mij persoonlijk erg aan waardoor ik besloot om het contactformulier in te vullen en een afspraak te maken om mijn auto te laten chippen. 

Zeer tevreden over de tuning van Chiptuning Ede 

In de garage werd ik erg vriendelijk geholpen door een van de monteurs van het bedrijf. Mijn auto was al erg snel en voor een voordelige prijs getuned . Daarom ben ik ook super tevreden over Chiptuning Ede.