Vervoer

Tips voor het organiseren van een e-chopper tour

e-chopperhuren

Als je een uitje moet organiseren met vrienden of familie of met al je collega’s, is het enorm leuk om te kiezen voor een e-chopper tour. Deze touren gaan vaak – in ieder geval gedeeltelijk – door een natuurgebied, zodat je even helemaal tot rust kunt komen. In het natuurgebied kun je ook weer leuke activiteiten ondernemen. Waar moet je nu op letten als je een e-chopper tour organiseert? In dit artikel geven we je hier meer informatie over.

1. Kies een locatie in de buurt

e-chopper tour

Bij het organiseren van een dag met vrienden, familie of collega’s is het belangrijk dat je niet te ver weg gaat. Een uur rijden is op zich geen probleem, maar een paar uren rijden wordt al snel vervelend. Ook al zijn er misschien mooiere tourlocaties als je wat verder rijdt, is het vaak toch aan te raden om te kiezen voor een locatie in de buurt. Zoek naar bedrijven die e-choppers verhuren en e-chopper tours organiseren en kijk welke locaties niet te ver weg zijn.

2. Maak opdrachten voor tijdens de tour

De tour zelf is natuurlijk ontzettend leuk, maar je maakt het nog leuker en spannender door hier opdrachten aan toe te voegen. Bij een familie- of vriendendag zou je bijvoorbeeld een quiz kunnen organiseren. Bij een teambuildingsdag kun je beter weer kiezen voor activiteiten die de banden en de samenwerking versterken. Vind je het lastig om leuke opdrachten te bedenken? Soms kan het verhuurbedrijf je hier ook bij helpen. Zij hebben misschien al wat leuke opdrachten klaar staan of kunnen opdrachten op maat maken.

e-chopper tour

3. Vul de tour aan met extra activiteiten

Om de dag helemaal compleet te maken is het leuk om de tour aan te vullen met extra activiteiten. Je kunt zelf iets bedenken en naar een andere locatie gaan, maar je kunt ook eens kijken wat het verhuurbedrijf aanbiedt. Soms kunnen zij bijvoorbeeld een lunch of barbeque verzorgen of je kunt bij de tour een bierproeverij of een escape room bijboeken.