Boot

Ik was opzoek naar een specialist in scheepstimmerwerk!

Scheepstimmerwerk

Afgelopen maand heb ik tweedehands een boot gekocht voor een zeer voordelige prijs! Het enigste wat er aan deze boot moest gebeuren was een gehele renovatie aan het interieur. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van scheepsonderhoud en scheepstimmerwerk. Maar waar kon ik een specialist in deze werkzaamheden vinden? Met deze vraag in gedachte ben ik het internet gaan bekijken. Na een tijdje het internet te hebben bekeken belandde ik op de website van Scheepsreparatie Terneuzen! Deze aanbieder is gespecialiseerd in het verrichten van scheepstimmerwerk werkzaamheden.

Zodoende nam ik het besluit om contact op te nemen met deze aanbieder over de eventuele kosten. Ik wilde namelijk niet teveel geld uit geven aan het interieur van mijn nieuwe boot. Maar gelukkig viel het totaalbedrag wat er mij werd verteld mee en vandaar dat ik het bovenstaande bedrijf heb ingehuurd voor het inrichten van mijn boot!

Scheepstimmerwerk

Een prachtig interieur!

Dezelfde week kon ik mijn boot al ophalen! Het interieur van mijn boot voldoet aan al mij gestelde eisen. Er is prachtige televisie aanwezig, een keuken, een bar, drie slaapkamers en een jacuzzi. Ikzelf ben zeer te spreken over de verrichten werkzaamheden van de bovenstaande aanbieder zij hebben werkelijk waar top kwaliteit geleverd en een geweldige service verleend!

Bent u zoekende naar een bedrijf gespecialiseerd in het verbouwen en/of inrichten van schepen? Dan raad ik het u aan om zo snel als mogelijk de bovenstaande website eens te bekijken!

Delta kust