Auto

Tweedehands auto’s Sas van Gent

autohandel keuker

Tweedehands auto’s Sas van Gent te koop. In Sas van Gent zit een autohandelaar die verschillende soorten auto’s verkoopt. Tweedehands auto’s Sas van Gent is een goed bedrijf waar ik goede ervaringen mee heb en tevreden over ben.

autohandel keuker 3

 

Alles geregeld

Ik ben ontzettend tevreden over de service van het bedrijf.  Ik ging een beetje op internet kijken naar verschillende tweedehands auto’s en kwam terecht op hun website. Ik heb me een beetje ingelezen en ben toen langs gegaan bij het bedrijf. Ik werd hier vriendelijk ontvangen en gelijk geholpen. Er werd mij verteld dat de auto’s die binnen komen bij ze, eerst een apk en onderhoudsbeurt krijgen. Hier hoef je je dus geen zorgen meer over te maken als je een auto bij Sas van Gent koopt. Wanneer je de auto hebt aangeschaft kan je dus veilig de weg op!

autohandel keuker2

Mijn ervaring

Mijn ervaring met  het bedrijf Sas van Gent is ontzettend positief. Ik ben tevreden over de service die ze mij verleende en ik ben ook heel erg blij met mijn auto. Ik vind het ontzettend belangrijk om vriendelijk behandeld en te worden, en dit was zeker het geval. Ik werd bij aankomst vriendelijk verwelkomt en terwijl wij besproken waar ik naar op zoek was en wat ik al wist hebben we even een kopje koffie gedronken, super service dus! Ik kan iedereen aanraden die op zoek is naar een auto om die bij Sas van Gent aan te schaffen!