motor

Motor occasions voor een scherpe prijs!

3

Al een geruime tijd was ik zoekende naar een leuke motor voor mijn zoon. Helaas hanteerden vele bedrijven zeer hoge prijzen. Totdat ik het internet ging bekijken via het internet kwam ik namelijk terecht op een zeer interessante website genaamd motor occasions! Bij dit bedrijf had ik de mogelijkheid om uit meer dan tachtig verschillende occasion deals te kijken, daarnaast verkreeg ik ook nog eens over een aankoop bij dit bedrijf een geweldige garantie. Na het zien van het ruime aanbod ben ik contact gaan opnemen met deze aanbieder. Simpelweg omdat ik het aanbod aan tweedehands motor’s samen met mijn zoon wilde gaan bekijken!

bodyfit_lang2

Ruim aanbod!

Van het een kwam het ander want een dag later arriveerde wij bij het bedrijf. Samen bekeken wij alle motoren en al vrij snel arriveerde er een personeelslid. Tijdens gesprek stelde hij een aantal vragen over het eventuele budget, over welk merk de voorkeur heeft, welke kleur en dergelijke. Aan de hand van onze eisen is het personeelslid de mogelijkheden gaan bekijken. Zodoende raadde hij het ons aan om een Ducati te gaan kopen. Mijn zoon vond deze motor geweldig en dezelfde dag hebben wij de motor gekocht!

 

Een koopje!

Achteraf gezien is de prijs die ik heb betaald voor de Ducati schrikbarend laag. Het is dan ook echt een koopje waar mijn zoon veel plezier aan beleefd. Dankzij de goede service van deze aanbieder is mijn zoon in voorzien van een prachtige motor met dank aan motor occasions!