Rijbewijs

Rijschool Westeraam

Bij rijschool Westeraam heb je een hoger dan gemiddeld slagingspercentage en lage tarieven. En wordt je stap voor stap uitgebreid uitgelegd welke stappen er worden ondergaan zodat je het voertuig onder controle leert te krijgen. Ik zag op een Facebook een post waarbij er door werd verwezen naar de website voor meer informatie over Westeraam.

Info op de website

Op de website was uitgebreide informatie te vinden over welke stappen ze ondernemen om jou te leren rijden. Onder het kopje motorrijden was uitgebreide informatie.Over welke stappen de rijschool onderneemt met uitgebreide uitleg over welke criteria je zou moeten kunnen behalen aan het einde van je motorrijlessen.

Wat bieden ze aan?

Ze bieden de klanten mogelijkheid om via de website al in te zien over wat ze te wachten staat. Het zijn professionele rij instructeurs met jarenlange ervaring in het geven van rijles. Ze bieden je de mogelijkheid om je scooter, auto en motorrijbewijs te behalen bij deze rijschool. Ze bieden ook de mogelijkheid om een theoriecursus te volgen zodat het behalen van je theorie een stuk eenvoudiger wordt. Nadat ik de Facebook post had gelezen wilde ik graag meer weten over Westeraam wat ik op Facebook las waren voornamelijk goede reviews.