Rijschool

Autorijschool Arnhem

Toen ik zeventien jaar was, wilde ik beginnen met mijn autorijlessen daarom ben ik op zoek gegaan naar een autorijschool in Arnhem. Ik moest toen een keuze maken uit de vele rijscholen die in Arnhem zitten. Ik heb de websites van de verschillende rijscholen goed bekeken en ook met vrienden en familie gesproken. Ik heb uiteindelijk gekozen voor autorijschool Snell.

Waarom deze autorijschool in Arnhem

Rijlessen-Arnhem

Autorijschool Snell heeft aantrekkelijke lespakketten. Als je uiteindelijk lessen over houdt, krijg je daar een bedrag voor terug gestort. En als je niet in een keer slaagt, dan mag je gratis een herexamen doen. Je hoeft dan alleen maar de extra lessen zelf te betalen. Daarnaast vond ik het ook fijn dat je bij deze rijschool op zaterdag kunt lessen. Dit is ideaal voor mij, want door de week moet ik natuurlijk naar school en / of leren. Ook mijn kennissen waren enthousiast over deze rijschool. Dit alles bij elkaar heeft er voor gezorgd dat ik voor deze rijschool in Arnhem heb gekozen.

Rijlessen bij autorijschool Snell 

Nadat ik voor deze rijschool gekozen had, heb ik hen gebeld om een afspraak te maken voor de eerste les. Deze les kon al vrij snel plaatsvinden. Erg fijn. De instructeur die ik bij de eerste les kreeg, was heel erg vriendelijk en hij had veel geduld. Hij vond het niet erg om sommige dingen meerdere keren uit te leggen. Dit gaf mij een fijn gevoel. Deze instructeur heb ik niet al mijn lessen gehad, maar wel tijdens de meeste lessen.

Afrijden

Nadat ik mijn theorie gehaald had, kon mijn praktijkexamen ook vrij snel aangevraagd worden. Rijschool Snell heeft heel veel ervaring en weet daardoor heel goed wanneer je daar wel of niet klaar voor bent. Ik vertrouwde dus volledig op het oordeel van de instructeur en dit bleek terecht, want ik heb mijn rijbewijs gelijk de eerste keer gehaald. Ik kan autorijschool Snell in Arnhem dus echt aanraden!