Rijschool

Snel en voordelig je rijbewijs!

rijschool-dekker-logo

rijschool-dekker-visual-1Als je snel en voordelig je rijbewijs wilt behalen dan kan ik je zeker doorsturen naar Rijschool Dekker. Deze rijschool is naar mijn mening heel erg voordelig. Ondanks dat ze ze voordelig zijn gaat dit zeker niet ten koste van de kennis en de kwaliteit van de rijlessen!

Mijn rijschool

rijschool-dekker-logo

Ik had eindelijk de stap gezet om aan mijn rijbewijs te beginnen en toen ben ik door een goede tip bij Rijschool Dekker uitgekomen. De verhalen die ik hierover had gehoord waren een voor een positief en daarom had ik besloten dat ik daar wel wilde gaan lessen.

Tijdens de eerste les zou een schatting worden gemaakt over hoeveel lessen ik zou moeten volgen. Ik had verwacht dat ik minstens een pakket van 35 lessen zou moeten hebben, omdat ik had begrepen dat dit ongeveer het gemiddelde zou zijn.

Mijn zenuwen waren bijna niet te onderdrukken tijdens de eerste les. Ik vond het zo spannend maar dat had ik gelukkig ook aangegeven. De rijinstructeur kon gelukkig door mijn zenuwen heenkijken en gaf mij het advies om een pakket van 25 lessen te nemen. Ik was verbaasd maar ook heel erg blij omdat dit uiteindelijk heel erg voordelig voor mij was.

De lessen verliepen voorspoedig en ik had gelukkig mijn theorie al gehaald waardoor ik aan het einde van de 25 lessen gelijk op kon voor mijn praktijk. Ik was wederom weer zenuwachtig maar deze keer was dit makkelijk te onderdrukken omdat ik zeker wist dat ik goed kon rijden. Ik heb daarom ook mijn praktijk in een keer gehaald!

Dus als je opzoek bent naar snel en voordelig je rijbewijs te behalen dan moet je bij rijschool Dekker zijn!