Nieuws

Ster in de voorruit? Laat het snel herstellen

Heb je schade aan de voorruit van je auto? Vervelend, maar wel gemakkelijk, snel en betaalbaar op te lossen. Wanneer je een kleine ster in de ruit hebt kun je er natuurlijk voor kiezen om dit te laten zitten, vooral als je er weinig hinder van ondervindt. Maar het is belangrijk om te weten dat een klein sterretje gemakkelijk kan uitlopen tot een grotere scheur in je ruit.  Dit is niet alleen moeilijker om op te lossen maar zal naar alle waarschijnlijkheid ook een stuk duurder zijn. Je doet er dus goed aan om de ster in de voorruit zo snel mogelijk te laten herstellen.

Een ster in de voorruit kan gemakkelijk ontstaan, bijvoorbeeld door een opvliegend steentje vanaf de weg dat op je voorruit terecht komt. Wanneer je te maken hebt met een ster in de voorruit ter grootte van een twee euromunt kun je dit gemakkelijk en snel laten herstellen voor een vaste prijs.

Een ster in de voorruit: zo wordt het probleem opgelost

Hoe wordt een ster in de voorruit gemaakt? Dit gebeurt door middel van een slimme methode. Eerst wordt het sterretje zorgvuldig gereinigd. Daarna wordt het sterretje met hars gevuld en vervolgens gedroogd met UV-licht. Met een speciale poetsmachine wordt het glas weer mooi gepolijst. Daarna zie je niets meer van de ster en is je voorruit weer als nieuw. Je kunt dus profiteren van een snelle en daarnaast ook betaalbare service. Een kleine ster laten herstellen is dus een kleine moeite en kan je daarnaast ook voor veel grotere schade en hogere bedragen behoeden.