Nieuws

Dit kun je doen bij schade motor

Ben je gevallen met de motor of ben je betrokken geraakt bij een ongeval in het verkeer? De kans is groot dat je motor er niet zonder de nodige krassen of deuken vanaf is gekomen. Er zijn tal van soorten schade die aan je motor kunnen ontstaan. Denk hierbij aan een beschadigde lak, deuken, krassen en loszittende onderdelen. Schade motor ontstaat op allerlei verschillende manieren en het is vooral aan te raden om de schade snel te laten herstellen.

Schade motor: oplossingen voor motor en scooter

Wat voor soort werkzaamheden worden er uitgevoerd wanneer er sprake is van schade aan de motor? In de meeste gevallen is de lak beschadigd op een van de onderdelen van de motor. Dit kan opgelost worden door deze plek te schuren en weer opnieuw te spuiten. Het kan ook voorkomen dat er een deuk of kras in de tank, de beplating of de kappen van een  motor zijn ontstaan. Deze schade kan ook gemakkelijk worden opgelost door vakkundige specialisten. Ditzelfde geldt voor schade aan een scooter.

Er is maar weinig schade aan de motor of scooter dat niet kan worden opgelost. Het herstellen van achterbruggen, voorvorken en frames vergt vaak wat meer expertise. Deze herstelwerkzaamheden worden dan ook meestal uitgevoerd door een hierin gespecialiseerd bedrijf. Voor schade aan je motor of scooter kun je in eerste plaats altijd terecht bij AAS schadeherstel. Samen kijken we naar de schade en hoe we dit snel en voordelig voor jou kunnen oplossen.