Vervoer

De boot stralen na schade

boot stralen

Niemand zit erop te wachten om zijn boot te stralen na een aanvaring. Meestal is dit een bijzonder duur kosten plaatje en duurt het ook weer een tijd voordat je er verder mee kan varen. Althans dat was ons idee altijd. Helaas hebben wij dit nu aan den lijve ondervonden en waren wij betrokken bij een aanvaring. Gelukkig was hier geen persoonlijk letsel, maar alleen maar materiële schade. Omdat er sprake was van Osmose was alleen een coating niet voldoende en moesten wij een afspraak maken om naar de bewerkingshal. Deze is te vinden op de locatie in Jachthaven Strand Horst in Ermelo. boot stralen

Weer als nieuw

Nadat wij een afspraak hadden gemaakt bij A. van Winkoop Yacht Painting, hebben zij eerst de schade opgenomen. Zo konden zij eerst een inschatting maken wat ongeveer de kosten waren om onze boot te laten stralen. Gelukkig was alles snel geregeld met de verzekering en kon ons vaartuig gemaakt worden.

De reparatie was zeer snel en vakkundig uitgevoerd. Van de schade was niets meer te zien. Door de zeer professionele medewerkers is ons schipje weer zeevaardig en daar zijn wij bijzonder blij mee. Ben jij ook nieuwsgierig wat dit bedrijf voor jou kan betekenen, vul dan het contactformulier op hun site in.