Auto Transport Vervoer

Handige tips voor het huren van een bedrijfswagen

Je hebt een eigen bedrijf en de zaken gaan goed. Het zou zomaar kunnen dat jouw bedrijf op een gegeven moment meer nodig heeft dat dan je tot je beschikking hebt. Denk bijvoorbeeld aan meer werknemers, een grotere opslag of een extra kantoorruimte. 

Ook kan het zijn dat je moet na gaan denken over ander transport. Je hebt wel iets van een wagen waarmee jij je goederen van A naar B krijgt maar je bedrijf groeit en je hebt meer mogelijkheden nodig. Schaf je dan meteen een grotere bedrijfswagen aan? 

Een oplossing hiervoor is om een vrachtwagen te huren. Op deze manier heb je qua transport in handbereik wat nodig is om jouw bedrijf verder te laten groeien. Zowel voor kort als lang termijn kun je wagens huren die voor jou en jouw bedrijf op dat moment van toepassing zijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een vrachtwagen, bakwagen of oplegger. Ook zijn er meer specifieke opties en is er bijvoorbeeld de mogelijkheid een ziekenwagen, tankwagen of een full operational koelwagen te leasen

Wat je ook nodig hebt voor elke sector is er een passend model beschikbaar. Of bedrijf nu actief is in transport, de bouw, openbare diensten, koeriersdiensten of productie. 

Deze manier van voertuigen leasen brengt gebruiksvoordelen, financiële voordelen en off balance voordelen met zich mee. 

Ook is er een sale & lease back formule beschikbaar. Hierbij kun je je huidige wagenpark verkopen aan de lease partij en krijg je een wagen terug om te leasen. Op deze manier is het onderhoud en de administratie voor de lease partij in plaats van voor u en komen er financiële middelen vrij door het verkopen van je wagenpark. Op deze manier kun je je geld aan andere zaken besteden. 

Al met al is het huren van jouw toekomstige vervoer een slimme investering voor je bedrijf!